• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Tarot elemzés

A Tarot egy varázslatos, misztikus, ám egyúttal egy rendkívül egyszerű és mindenki számára érthető közvetítő csatorna, melynek működése döbbenetesen hatékony.

Vizuális és intuitív, gyakorlatias és elvont egyszerre, ősi erő, mely a kíváncsiskodó, légbőlkapott kérdésekre nem fedi fel bölcsességét. Amennyiben a lelkedben megérett a kérdés, fel fogod ismerni, hogy eljött a változás ideje, hiszen ekkor röviden és lényegretörően fogod tudni megfogalmazni problémádat, vágyadat, célodat.

A Tarot segít tisztán meglátni a kérdésed okát, a tudatalatti erők dinamikáját, valamint jelzi, hogy mit tehetsz azért, hogy elérd a célodat, megold a problémádat. Mivel a Tarot egy rendkívül dinamikus, interaktív közvetítő csatorna, négy-hat hónap időintervallumot ölel fel válaszában. Ez az időintervallum bizonyos lapok együttes hatására rövidülhet, de ezek a jelzések mindig egyértelműek és tisztán értelmezhetőek.

A személyes jelenlét rendkívül fontos, kérdéseidre valójában te magad adod meg a választ, akkor és ott, ahol a helyesen feltett,  érett kérdésed energiája életre kelti a Tarot lapjait - én csak érthetővé teszem számodra az üzenetét.

A Tarot segít az önismeretben, vágyaink, céljaink elérésében azáltal, hogy megmutatja az utat. A lapok valójában érzéseink, érzelmeink, lelkünk és lényünk tükrei.  A Tarot él, reagál, interaktív, így mindennek az alapja a helyesen feltett, érett, időszerű kérdés.

Ha komoly döntés előtt állsz vagy régóta rágódsz egy problémán és úgy érzed, végre pontosan megfogalmazódott benned a KÉRDÉS és elindulnál az ÚTON, a Tarot biztosan megadja számodra a választ. 

*A Tarot elemzés ára 10 000 Ft,  időtartama 60 - 80 perc, mely a számodra fontos kérdések elemzését foglalja magában. A Tarot elemzéshez a személyes jelenléted mindenképpen szükséges - szeretettel várlak Érden a Védák Házában!

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu