• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Magamról

Gyurcsó Bori okl. asztrológusGyurcsó Bori okleveles asztrológus vagyok. A Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület négy éves képzése keretében szereztem asztrológusi diplomát 2002-ben*, e mellett mérnöktanári és közgazdász diplomával rendelkezem.

*Nagyon hamar, már általános iskolában komoly érdeklődést mutattam a görög mitológia, valamint a különböző szimbólumok jelentése iránt. 10-12 évesen már bújtam a mitológiai és csillagászati könyveket, később autodidakta módon képeztem magam az asztrológia, a csillagászat, a grafológia és a tarot területén. Számos sorsszerű esemény és lelki "próbatétel" után egy szerencsés találkozásnak köszönhetően jutottam el Janák Lajos tanár úrhoz (Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület), ahol a már megszerzett asztrológiai ismereteimet rendszerezni és természetesen fejleszteni is tudtam a 4 éves képzés során.

Számomra a legfontosabb az életben a folyamatos fejlődés. Hiszek a karmában és ennek megfelelően próbálok cselekedni, valamint másoknak segíteni - amennyiben és ahol erre szükség van. Úgy vélem, igazi segítség csak az lehet, amit kérnek - kimondva vagy akár szavak nélkül. A mindenáron segíteni akarás az egyik legnehezebben felismerhető önzési forma, ezért nagyon fontos tisztában lennünk a segítségkérés és segítségnyújtás íratlan szabályaival, melyhez talán a legfontosabb tényező az emberi, szakmai hitelesség és az önismeret.
Az asztrológia és a tarot számomra nem jóslás. Az asztrológia és a tarot egy önismereti eszköz, valamint egy olyan közvetítő csatorna, amely segítségével az egyén lehetőségeit, képességeit láthatjuk rendkívül részletes és árnyalt formában, és segítséget nyújthatunk a hozzánk forduló számára abban, hogy önmagához és az életfeladatához hűen tudjon különböző élethelyzetekben dönteni.

A sors, a lélek útjai kifürkészhetetlenek, ezt ne feledjük! A lehetőségek halmazát láthatjuk, de a végső döntés, így a kimenet ezer és ezer apró tényezőn múlik, amit az egyénnek kell mérlegelnie a saját képességeinek és lelki alkatának ismeretében. Mindenkinek van döntési, választási lehetősége - ez a döntés azonban mindig az egyéné!

Amennyiben úgy érzed, hogy tudok Neked segíteni, keress bizalommal!

Gyurcsó Bori asztrológus

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu