• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

A kör négyzetesítése

2020.07.09.

A kör négyzetesítése

Szereted, ha mindig neked van igazad? Úgy érzed, hogy akkor lehetsz igazán sikeres, ha mindig meg tudod győzni az embereket a saját véleményedről? Vagy inkább szeretsz többféle érvelést meghallgatni és minden kérdést több szemszögből is megvizsgálni? El tudod azt képzelni, hogy egy eléd rakott tárgyról két tökéletesen ellentétes vélemény szülessen, de mindkettő teljes mértékben igaz legyen?

Mi emberek sokszor hajlamosak vagyunk kizárólag egy féle szűrőn keresztül, egy adott szemszögből nézni a dolgokat. Így elég hamar és könnyedén ítélkezünk és minket is folyamatosan megítélnek. Szerinted előfordulhat, hogy egyszerre vagyunk humorosak és örökmozgók, míg mások szerint inkább unalmasak és lusták? Hányszor érezted, hogy egy adott környezetben szárnyalsz, míg máshol, más emberek között inkább visszafogod az energiáidat?

Nos, a lényeg csupán az, hogy ne veszítsd el nyitottságodat és szellemi, lelki éberségedet - tudatosan törekedj arra, hogy több szempontból is látni akard a dolgokat, másokat és magadat. Rengeteg oldalunk van, de ahhoz, hogy el is érjük céljainkat, ismernünk kell képességeinket, fejlesztendő területeinket, erőforrásainkat. Ehhez az önismerethez és a látásmódunk fejlesztéséhez számos út vezethet, közülük az asztrológia és tarot csupán két lehetőség. Nincs jó, jobb és legjobb - minden módszer vagy eszköz egyszerre lehet hasznos vagy haszontalan - a kérdés, hogy te épp melyik szűrőn át nézed az életed és az előtted álló feladatokat, kihívásokat.

Ez a videó zseniálisan szemlélteti, hogyan is érdemes gondolkodnunk magunkról és világunkról: 'A kör négyzetesítése'

vissza

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu