• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Baba horoszkóp

Egy gyermek születése rendkívül nagy esemény a családban, rengeteg változást, örömöt és aggódást hozva a szülők életébe. A babák (0-3 éves korig) és kisgyermekek (3-6 év) horoszkópjának elemzése azért kiemelkedően fontos, mert már egészen kis kortól kezdve tisztában lehetsz gyermeked habitusával, lelki alkatával. Ezáltal sokkal nagyobb eséllyel válhat az egyoldalú nevelés egy  interaktív és hatékony együttműködéssé szülő és gyermek között.

Mivel sok szülő  a baba Napjegyét (és esetleg Ascendensét) ismeri csupán, ezért a külső, látható jelek és viselkedésformák mögött meghúzódó belső motivációk, lelki igények sokszor nem vagy csak későn kerülnek a felszínre. Így az addig alkalmazott "nevelési" módszerek sok esetben frusztrációhoz, lelki sérülésekhez, felesleges konfliktusokhoz vezethetnek a szülő-gyermek (később tanár-gyermek) kapcsolatában.

A baba és gyermek horoszkópok vizsgálata speciális elemzést kíván, különös hangsúlyt fektetve a lelki és motivációs szempontokra, érdeklődési területekre, elősegítve ezzel mind a szülő, mind a gyermek igazi fejlődését ebben az izgalmas időszakban.

*Az írásos elemzés ára 12 000 Ft, mely tartalmazza gyermeked születési horoszkópjának teljes körű elemzését. Az elemzéshez a születés pontos időpontjának (év, hó, nap, óra, perc) és helyének (település) ismerete szükséges.

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu