• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Baba horoszkóp

 

Baba horoszkóp

Egy gyermek születése rendkívül nagy esemény a családban, rengeteg változást, örömöt és aggódást hozva a szülők életébe. A babák (0-3 éves korig) és kisgyermekek (3-6 év) horoszkópjának elemzése azért kiemelkedően fontos, mert már egészen kis kortól tisztában lehetünk a gyermek habitusával, lelki alkatával.

Ezáltal sokkal nagyobb eséllyel válhat az egyoldalú nevelés egy  interaktív és hatékony együttműködéssé szülő és gyermek között.

Mivel sok szülő  a baba Napjegyét (és esetleg Ascendensét) ismeri csupán, ezért a külső, látható jelek és viselkedésformák mögött meghúzódó belső motivációk, lelki igények sokszor nem vagy csak későn kerülnek a felszínre. Így az addig alkalmazott "nevelési" módszerek sok esetben frusztrációhoz, lelki sérülésekhez, felesleges konfliktusokhoz vezethetnek a szülő-gyermek (később tanár-gyermek) kapcsolatában.

A baba és gyermek horoszkópok vizsgálata speciális elemzést kíván, különös hangsúlyt fektetve a lelki és motivációs szempontokra, érdeklődési területekre, elősegítve ezzel mind a szülő, mind a gyermek igazi fejlődését ebben az izgalmas időszakban.

vissza

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu