Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu

Facebook

SZOLGÁLTATÁSOK

Születési képlet (radix) elemzés

Születési képlet (radix) elemzés

A születési képlet (radix) felállítása pontos születési dátum - év, hó, nap, óra, perc - és hely alapján történik. Ez az összetett ábra a horoszkóp, mely szemléletesen ábrázolja többek között a zodiákus jeleket, az asztrológiai házakat, az égitestek (a Nap, a Hold és a Naprendszerünk bolygói) helyzetét az adott születési helyre és pillanatra kiszámítva.

tovább

Prognózis - előrejelzések

Prognózis - előrejelzések

A prognózis nagyon fontos területe a horoszkóp elemzésének. A pontos születési időpontra és helyre felállított radix képlet elemzése után lehetőség van egy adott időszak fontos eseményeinek, változásainak előre jelzésére.

tovább

Szinasztria - kapcsolatelemzés

Szinasztria - kapcsolatelemzés

A kapcsolatelemzés (szinasztria) során két ember személyes horoszkópját hasonlítjuk össze, így lehetőség nyílik arra, hogy megismerjük kapcsolatuk dinamikáját, azaz hogy milyen érzésekkel, milyen gondolatokkal viseltetnek egymás iránt.

tovább

Baba horoszkóp

Baba horoszkóp

Egy gyermek születése rendkívül nagy esemény a családban, rengeteg változást, örömöt és aggódást hozva a szülők életébe. A babák (0-3 éves korig) és kisgyermekek (3-6 év) horoszkópjának elemzése azért kiemelkedően fontos, mert már egészen kis kortól tisztában lehetünk a gyermek habitusával, lelki alkatával.

tovább

Kompetencia elemzés

Kompetencia elemzés

A kamaszkor és sok esetben a felnőttkor nagy kérdése: Mi leszek, ha nagy leszek? Mihez kezdjek, hogyan döntsem el, milyen irányba induljak?

tovább

Tarot elemzés

Tarot elemzés

A Tarot segít az önismeretben, vágyaink, céljaink elérésében azáltal, hogy megmutatja az utat. A lapok valójában érzéseink, érzelmeink, lelkünk és lényünk tükrei.

tovább