• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Prognózis készítés

A prognózis, azaz az előrejlezés készítése nagyon fontos területe a horoszkóp elemzésének. A pontos születési időpontra és helyre felállított radix képlet elemzése után lehetőség van egy adott időszak fontos eseményeinek, változásainak előre jelzésére. Ez nagy segítséget jelenthet a jövőbeni lehetőségeink - munkahelyváltás, gyermekvállalás, új párkapcsolat lehetősége,  stb. -  felismerésében,  a döntésre való felkészülésben, valamint a döntések időbeni meghozatalában.

Az elemzés arra is kiváló lehetőséget nyújt, hogy egy tervezett esemény  - cégalapítás, házasság, ingatlan szerződés aláírása, utazás, műtét,  stb. - kapcsán az ideális időpont(ok) kiválasztásra kerülhessenek.

 

*A prognózis készítés kizárólag a radix képlet (azaz a személyes születés horoszkóp) elemzésével együtt végezhető el. Az elemzés a prognózissal együtt 80-90 perces, ára 16 000 Ft. Az elemzéshez a születési idő (év, hó, nap, óra, perc) és hely ismerete szükséges!

**Amennyiben személyesen nem tudsz eljönni, az elemzés ÍRÁSBAN is kérhető, melyet az általad megadott e-mail címre küldök el.

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu