• Gyurcsó Bori - horoszkóp elemzés
  • Tarot elemzés

Kompetencia elemzés

A kamaszkor és sok esetben a felnőttkor nagy kérdése: Mi leszek, ha nagy leszek? A mai pénzközpontú világban - részben érthető módon -  a legtöbb fiatal és felnőtt első sorban jól fizető állásra vágyik, hogy majd valamikor a jövőben megvalósíthassa céljait és vágyait. Sajnos az elsődleges kérdés ezért manapság az, mely területek a legfelkapottabbak, mire van igény,  hol és hogyan szerezhetnék jól fizető állást.

A valódi kérdés azonban az, mi a valódi célunk, mik az igazi vágyaink? Milyen képességekkel, adottságokkal rendelkezünk, mik a fejlesztendő területek,  mi okoz számunkra hosszú távon lelki és szellemi örömöt?

20-30-40 évet dolgozni olyan területen, ami valójában nem ránk szabott, még úgy is rendkívül nehéz, ha közben látszólag sikeresek és elismertek vagyunk benne. Legtöbbször persze a siker mércéje a pénz és az elért profit, így az ördögi kör bezárul.

A kompetencia elemzés mind a lelki, mind a szellemi és fizikai adottságokra kitér, megmutatva azon szakterületeket, melyek a szülött valós fejlődését, életcélját segítik elérni,  így a vágyak megvalósítása nem egy folyamatosan halogatott, ködös vízió lesz, hanem akár a mindennapjaink része.

Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu