Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu

Facebook

Gyermek horoszkóp

Szeresd őt úgy, ahogy neki jó!

A gyermekek horoszkópjának elemzése kiemelkedően fontos, mivel ennek segítségével már egészen kis kortól tisztában lehetsz gyermeked egyéniségével, habitusával, lelki alkatával. Ezáltal sokkal nagyobb eséllyel válhat az egyoldalú nevelés egy  interaktív és hatékony együttműködéssé szülő és gyermek között.

Mivel sok szülő a gyermek Napjegyét (és esetleg Ascendensét) ismeri csupán, ezért a külső, látható jelek és viselkedésformák mögött meghúzódó belső motivációk, lelki igények sokszor nem vagy csak későn kerülnek a felszínre. Így az addig alkalmazott "nevelési" módszerek sok esetben frusztrációhoz, lelki sérülésekhez, felesleges konfliktusokhoz vezethetnek a szülő-gyermek vagy akár a tanár-gyermek kapcsolatában.

A gyermek horoszkópok vizsgálata speciális elemzést kíván, különös hangsúlyt fektetve a lelki és motivációs szempontokra, érdeklődési területekre, elősegítve ezzel a gyermek kiegyensúlyozott fejlődését az iskolás években.

*Az írásos elemzés ára 12 000 Ft, mely tartalmazza 14 év alatti gyermeked születési horoszkópjának teljes körű elemzését. Az elemzéshez a születés pontos időpontjának (év, hó, nap, óra, perc) és helyének (település) ismerete szükséges.