Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu

Facebook

Mérleg - a művészi macaron

2020.09.26.

Mérleg - a művészi macaron

Szereted a szép és könnyed dolgokat? Boldogsággal tölt el egy szép festmény, dallam, ruha, étel vagy egy harmóniát sugalló természeti kép látványa?
Szépség, kellem és harmonikus pillanatok - a Mérleg szülöttek lelkülete hasonlít a sikkes és divatos francia édességhez, a macaron-hoz.

A Mérleg jegy szülöttei egy valamit biztos nem szeretnek: unatkozni. Sok ismerős, rengeteg megbeszélni való téma - az önkifejezés módjának állandó keresése és ezáltal a folyamatos harmóniára való törekvés a lételemük. Szeretnek alkotni, örök vágyuk a külvilág felé megmutatni, kik is ők valójában. Olyanok ők, mint a színes, krémes, istenien könnyed macaron, mely csak ránézésre tűnik egyszerűnek és könnyen kiismerhetőnek. Ahogy a macaront sem könnyű tökéletesen elkészíteni, úgy a Mérleg jegy szülöttei is kissé szeszélyesek, bohókásak, igazi művészlelkek. Egyedi bájuk, kisugárzásuk és kellemes, közvetlen stílusuk miatt az élet bármely területén hamar népszerűek lesznek. Vigyázz, könnyen elcsábulhatsz bűvkörükben, de igazi titkukat csak a kitartó, hű barátok ismerhetik meg!

Ajándékötlet: a Mérleg jegyűek imádják a stílusos, egyedi, kézműves, nem harsány ajándékokat, ami a személyiségüket tükrözi. Ez lehet akár valami finomság (pl. borválogatás, sajt, lekvár, általad elkészített süti), kézműves szappan vagy akár egy szép ruha -  férfiaknak pl. egy szép bőröv vagy mandzsettagomb. Koncertjegy, színházi előadás, főző/barista/mandalafestő/virágkötő tanfolyam szintén elnyerheti tetszésüket, de akár egy általad elkészített zenei válogatásnak is nagyon örülni fognak. A lényeg a kreativitás és a harmónia, számukra ez maga a boldogság!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!