Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu

Facebook

Állatövi jegyek-másképp

Mérleg - a művészi macaron

2020.09.26. Mérleg - a művészi macaron

Szereted a szép és könnyed dolgokat? Boldogsággal tölt el egy szép festmény, dallam, ruha, étel vagy egy harmóniát sugalló természeti kép látványa?
Szépség, kellem és harmonikus pillanatok - a Mérleg szülöttek lelkülete hasonlít a sikkes és divatos francia édességhez, a macaron-hoz.

tovább

Halak - a gyereknapi vattacukor

2020.06.12. Halak - a gyereknapi vattacukor

Hogyan tudnád elképzelni a gyermeki örömöt, a feltétel nélküli szeretet és a mindenben feloldódás élményét kézzel fogható módón? Ha a Halak jegyében születtél vagy ebben a jegyben áll az ascendensed/több bolygód, akkor biztosan magadra ismersz, ha azt mondom, a lelked rezdülései ahhoz hasonlatosak, mint amikor egy gyönyörű, légies vattacukorba harapunk.

tovább

Vízöntő - nincs két egyforma muffin

2020.06.11. Vízöntő - nincs két egyforma muffin

Állandóan változtatnál a bevett dolgokon? Kreativitásod újra és újra megjelenik az élet bármely területén és mindig újabb, szebb, még hasznosabb dolgokon töröd a fejed?

tovább

Bak - az ünnepi mézeskalács

2020.06.10. Bak - az ünnepi mézeskalács

Karácsonykor mindannyian lecsendesünk, figyelmünket befelé fordítjuk és végig gondoljuk, mi is történt velünk és szeretteinkkel az elmúlt évben. A mézeskalács gyönyörű illata és egyszerűsége ugyanúgy nélkülözhetetlen ilyenkor, mint a Bak szülöttek számára a folyamatos önelemzés és önfejlesztés az újabb és újabb célok kitűzése által.

tovább

Nyilas - túrós palacsinta vanília öntettel

2020.06.09. Nyilas - túrós palacsinta vanília öntettel

A Nyilas szimbóluma a Napot célzó kentaur (= félig ló, félig ember). E tüzes jegy szülöttei örök optimisták, a szabadságvágy, a hit és lendület jellemzi őket. A kör az isteni, a tökéletes szimbóluma - ezért a palacsinta a maga nemesen egyszerű módján úgy tökéletes, ahogy van - igaz, nagyon kevesen tudják jól elkészíteni.

tovább

Skorpió - forró szuflé fagylalttal

2020.06.08. Skorpió - forró szuflé fagylalttal

Forrongó érzelmek jégbe zárva, ahol a felszín egész mást tükröz, mint ami a mélyben van. Olyanok ők, mint a kívül kemény, belül lágy, forró csokiszuflé, megbolondítva egy kis hideg vaníliafagylalttal.

tovább

Szűz - a klasszikus ischler

2020.06.06. Szűz - a klasszikus ischler

A Szűz jegyében születtél? Vagy esetleg az Ascendensed, netán több bolygód áll ebben a földies jegyben? Akkor biztos ismerősen fog számodra hangozni az az örök igazság, hogy a kevesebb több.

tovább

Oroszlán - a fenséges somlói galuska

2020.06.05. Oroszlán - a fenséges somlói galuska

A párod Napja vagy Ascendense az Oroszlán jegyében áll? Vagy több bolygója, esetleg a születési ura áll ebben a királyi jegyben? Akkor ő egész biztosan és jól felismerhetően tipikus Oroszlán energiákkal rendelkezik. Hogy miről ismered ezt fel?

tovább

Rák - madártej, az érzelmek tengere

2020.06.04. Rák -  madártej, az érzelmek tengere

Anyaság, család, táplálás, gondosodás, együttérzés - ez mind a Rák jegy esszenciája. Az anyatej minden gyermek számára a legfontosabb a születése pillanatában és erre a biztonságra, gondoskodásra életünk végéig vágyunk.

tovább

Ikrek - pilóta keksz, krémes töltelékkel

2020.06.03. Ikrek -  pilóta keksz, krémes töltelékkel

Fekete-fehér, hideg-meleg, fény-árnyék és még sorolhatnánk az ellentétpárokat a végtelenségig. Az Ikrek lét lényege pontosan olyan, mint gyermekkorunk kedvence, a pilóta keksz finom, krémes töltelékkel.

tovább