Kapcsolat

Tel.:     +36 30 752 25 31

E-mail: asztro@gyurcsobori.hu

Facebook

A Tarot működése

A Tarot egy varázslatos, misztikus, ám egyúttal egy rendkívül egyszerű és mindenki számára érthető közvetítő csatorna, melynek működése döbbenetesen hatékony.

Vizuális és intuitív, gyakorlatias és elvont egyszerre, ősi erő, mely a kíváncsiskodó, légbőlkapott kérdésekre nem fedi fel bölcsességét. Amennyiben a lelkedben megérett a kérdés, fel fogod ismerni, hogy eljött a változás ideje, hiszen ekkor röviden és lényegretörően fogod tudni megfogalmazni problémádat, vágyadat, célodat. A Tarot segít tisztán meglátni a kérdésed okát, a tudatalatti erők dinamikáját, valamint jelzi, hogy mit tehetsz azért, hogy elérd a célodat, megold a problémádat. Mivel a Tarot egy rendkívül dinamikus, interaktív közvetítő csatorna, négy-hat hónap időintervallumot ölel fel a 'válaszában'. Ez az időintervallum bizonyos lapok együttes hatására rövidülhet, de ezek a jelzések mindig rendkívül egyértelműek és tisztán értelmezhetőek.

A személyes jelenlét rendkívül fontos, kérdéseidre valójában te magad adod meg a választ, akkor és ott, ahol a helyesen feltett,  érett kérdésed energiája életre kelti a Tarot lapjait - én csak érthetővé teszem számodra az üzenetét.

> A Tarot történetéről ITT olvashatsz bővebben.